Bizonyság-MÉM

2009.06.15. 09:12

Úgy döntöttem, hogy a sok ateista barátunknak nem válaszolok vissza igeversekkel, mély teológiával, inkább megkérem a hívő testvéreket, barátokat, ismerősöket és ismeretlen ismerősöket, akik komolyan veszitek az Urat, akik élitek az Igazi Életet, dolgoztok, gyereket neveltek, családanyák, családapák vagytok, vagy épp lelkészek, misszionáriusok, vagy egyszerűen csak egyszerű, de nagyszerű gyermekek az Úrban, hogy írjatok a kommentekben minél több bizonyságot arról, mit tett, tesz veletek az Úr. Ha van kedvetek, mondjuk nevezzük ezt BIZONYSÁG-MÉM-nek. Nekünk meg olyan van! Ne fogjátok vissza magatokat! Isten csodái minden nap követik az Urat szeretőket. Csak ki kell nyitnunk a lelki szemeinket, füleinket.

 

 

 

JÉzus mondja:

"Az Úrnak lelke van én rajtam, mivelhogy felkent engem, hogy a szegényeknek az evangéliumot hirdessem, elküldött, hogy a töredelmes szívűeket meggyógyítsam, hogy a foglyoknak szabadulást hirdessek, és a vakok szemeinek megnyílását, hogy szabadon bocsássam a lesújtottakat, hogy hirdessem az Úrnak kedves esztendejét."   

 

Lukács 4:18-19

A bejegyzés trackback címe:

https://remenyblog.blog.hu/api/trackback/id/tr291368011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása