Jó hír azok számára, akik csakúgy, mint a múlt esztendőben, figyelemmel kísérik és követni kívánják a divatirányt, hogy idén is a retro hódít. Tehát nem szükséges lecserélni a tavalyi ruhatárat, ha már az előző idényben, vagy néhány évvel ezelőtt jól "bevásároltunk", elegendő néhány klassz kiegészítő, és a kosztümünk, öltönyünk máris igazán trendi lesz. A legnagyobb világvezető divatcég, a Heaven's Fashion vezérigazgatójától megtudtuk, hogy a 2009-es esztendő legmenőbb színe ismét a fehér, mégpedig a hófehér.

Sikerült néhány fotót készítenünk modelljeik segítségével, hát következzen egy kis ízelítő a Heaven's Fashion /továbbiakban csak H's F./ téli-nyári kollekciójából:

 

Egy könnyű, lenge viselet már egészen kicsiny gyermekek számára, gondolva a praktikusságra, pelenkacsere megkönnyítésére, egy bébi-dress:

 

Merészebbeknek szánta a tervező a következő modellt, melynek szabása rafináltan egyszerű, ám színében viselője arcvonásait emeli ki. Kiváló fürdőruhának is:

 

 

A következő modelljeinken jól szembetűnik, mennyire kiválóan alkalmazkodik viselője bőrszínéhez, boldog, felszabadult tekintetéhez! A nyári hőségben kifejezetten kellemes hordani, nagyobb baráti társaságoknak is bátran ajánlható, fejkendővel vagy anélkül:

 

 

És végül az elmaradhatatlan esküvői ruha kollekció egyik csodás darabja! Csak azoknak, akik a Bárány Mennyegzőjére hivatalosak! Megjelenés fehérben, ja, és a ruhát már előre kifizette helyettünk a Vőlegényünk, annyira "nagyvonalú" volt. Ígyhát nekünk csak egy dolgunk van, követni a divatot, és felölteni magunkra:

 

 

Természetesen ne keseredjenek el azok sem, akik eddig nem a fehér színű ruhát részesítették előnyben. A modelleket a cég vezérigazgatója ingyen a rendelkezésükre bocsátja, a legnagyobb hypermarketnél, a Holy Bible /Szent Biblia/ lapjain található megrendelőlapokon bárki leadhatja rendelését, akár teljes ruhatárra is! A mennyei divatcég szabászai és tervezői vidám ollócsattogtatással várják új, kedves "vásárlóikat"! A megrendelőlapra kérjük írják rá: Elhiszem!!!  És hogy: Köszönöm!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://remenyblog.blog.hu/api/trackback/id/tr31368015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása