János 3,16

2007.10.07. 03:37

 

Uram! Csak gyönyörködöm ma Benned! Mert te annyira szerettél bennünket, hogy odaadtad értünk a te egyetlen Fiadat! Nem kímélted meg őt, bár Ő önként vállalta a halált. Mert szerettél. Fel nem foghatom, visszatörleszteni nem tudnám, amit értem tettél, csak köszönhetem. Hosszú ideje tartozom már Hozzád, de minden nap rácsodálkozom a hűségedre és szeretetedre. Megvígasztalsz, építgetsz, kötözgeted sebeimet, metszegeted ágaimat. Nagyszerű vagy, fenséges és imádatra méltó! Alig várom már a percet, mikor lábaid elé önthetem könnyeimet, amiket elsírtam itt a Földön. Csodálatos Királyom! Megyek a Te házadba ma, hogy ajándékot vigyek Neked. Nincs sok pénzem - és tudom, erre nincs is szükséged, mert Minden a Tiéd! -, de elviszem a szívemet a Te Oltárodra. Hadd legyek ma jóillatú áldozat oltárodon, fogadd el szívem hódolatát!

"Mert úgy szerette Isten a világot, hogy az Ő egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz Őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen."

                                                                                 János evangéliuma 3:16

A bejegyzés trackback címe:

https://remenyblog.blog.hu/api/trackback/id/tr361368206

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: 1 2017.09.04. 16:08:48

Rendes fickók (2016) - Movie Tank

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása