Nem vagyok majomból!

2009.04.27. 12:14

Ma reggel éles késztetést éreztem, hogy leszögezzek néhány tényt, melyet drága barátaink, a majmok védelmében tennék:

1. A majmok kikérik maguknak, hogy magunkat egy kalap alá akarjuk venni velük!

2. A majmok határozottan tiltakoznak az ellen, hogy ők csak egy silány másodpéldány, míg mi a belőlük tökéletesre fejlődött egyedek vagyunk. Vallják, hogy jól érzik magukat majomként, Isten csodálatos teremtményeként, és soha nem szándékoztak és nem is szándékoznak mást tenni, csak csüngeni az ágakon, banánt majszolni és vidáman játszadozni. Továbbá nem kívánnak irodában ücsörögni napi nyolc órában, nem tervezik, hogy az oktatásban, politikában vagy az emberi lét bármely más területén átvennék a parancsnokságot. Nincs szándékukban felfedezni a rák ellenszerét, vagy űrhajóval a Holdra szállni.

3. A majmok protestálnak az ellen, hogy úgy vélik egyes emberi lények, szőrösebb hátuk már feljogosítja őket a közös ős kutatására.

4. A majmok visszautasítják azt a feltételezést, miszerint az emberi faj bizonyos egyedei étkezési szokásaiban a majompopuláció táplálékbevitelét igyekszik követni.  A majom az majom, úgy klassz és egyedi, ahogy van! Na!

 

Én kikérem magamnak - a majmok nevében is! -, azt a merész feltételezést, miszerint:

MAJOMBÓL SZÜLETTÜNK???!!!!

Ami engem illet: én inkább nem hiszem!

Hiszek ellenben a Biblia Istenének!

A véleményem a továbbiakban dalban mondom el:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://remenyblog.blog.hu/api/trackback/id/tr951368034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása