"Mert megérdemlem!"

2009.04.03. 13:03

Szülés utáni - mindenafejetetejéreálltbennem - hangulatban szenvedek. Elhatároztam, hogy legalább képzeletben összeszedem, mi minden esne most jól a lelkemnek, mivel is kényeztethetném magam, ha rámszakadna a bank, betörhetnék az O.T.P.-be és felmarkolhatnék egy zsák pénzt, vagy hirtelen elhalálozott amerikai nagynéném váratlan örökségével kopogtatna a pénzespostás... Most aztán nem fogok fukarkodni az ötletekkel. Mert - megérdemlem!

1. Rábökni a térképre - világtérképre természetesen -, és usgyi valami eszméletlenül egzotikus és tiszta, érintetlen szigetecskére. /Tegyük fel, hogy nem épp akkor csap le ott a cunami vagy tájun.../

Mondjuk ide:

 

2. Két izmos férfiember legyezzen az árnyékban lapulevelekkel, miközben én a koktélomat kortyolgatom.

 

3. Teljes kiszolgálás és ellátás - le a mosogatással, főzéssel, mosással!

 

4. A fenti masszázs pedig - még soha nem próbáltam! -, álmaim netovábbja lenne!

 

5. Két hétig egyfolytában aludni! Mindegy, hol, csak nagyon-nagyon kényelmes legyen, ne zavarjon a kutya se!

 

6. No telefon!

 

7. Sok-sok könyvet vennék, és miután jól kipihentem magam, annyit olvasnék, amennyit nem szégyellnék. Istenem, az idejét sem tudom, mikor tudtam leülni, hogy elolvassak valamit!

 

8. Kiülnék a partra, egy szikla tetejére, és csak bámulnám a vizet, hallgatnám a tenger morajlását, a sziklákhoz csapódó hullámok hangját.

 

9. Torkom szakadtából ordítanék egy jólesőt a hegytetőn, míg a tüdőm bírja.

 

10. Mert megérdemlem!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://remenyblog.blog.hu/api/trackback/id/tr891368054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása