Győzelem

2009.07.10. 03:15

Hálás vagyok. Hálás vagyok a nehéz napokért. Köszönöm, hogy az utóbbi hetekben oly sok rossz dolog ért, mert Isten azt tanítja, hogy mindenekért hálákat adjatok, a rossz dolgokért, a próbákért is. Nem azért, mintha mazochista lennék, nem, nem! Hanem mert Isten hihetetlenül felövezett erővel, reménységgel, megélezte a kardom pengéjét, a szívem telve van Szent Szellemmel, jobban mint valaha. A Szellemi nyilak záporában szemem az "érckígyóra" szegeztem, és a nyilak nem is érinthettek. Sőt! Az Ellenség nem érte el a célját, épp ellenkezőleg! Azt gondolta, hogy jót röhöghet, tiporhat, törhet, zúzhat, rombolhat, gyengíthet, elkeseríthet, kiüthet, mint egy egyszerű gyalogot a sakkmérkőzésen. De már megint melléfogott! Elfeledkezett egy "apróságról" a "gyalog" kérdésében:

" IMMÁNUEL!

VELÜNK AZ ISTEN!"

A Golgotai keresztről, az ott elszenvedett végzetes és csúfos vereségéről. De jó, hogy az Úr kegyelméből már megint emlékeztethettem rá, csak egy "láncra vert kutya", csaholhat veszettül, de nem érinthet!

Amíg az Úr azt akarja, írni fogok az Ő Szeretetéről és kegyelméről mindenkinek, aki még nem tudja, aki még nem hallott róla, hogy SZERETVE VAN, hogy az Úr ÁTÖLELTE őt a kereszten, hogy megbocsátott, hogy lehullottak az igák, a rabláncok, a SZERETET LEGYŐZTE A HALÁLT, a SÍR ÜRES, és Ő FELTÁMADT! VELÜNK VAN és NEM ELLENÜNK!

Telve van a szívem túlcsordulásig szerelemmel Felé. Úgy érzem, a tűz, ami lángra gyúlt bennem Általa, eléget, felemészt mindent, ami nem oda való, és ezért is köszönet Neki!

Köszönöm a kifolyt Vérét értem, a védelmet, a gyógyulást, a szabadságot Benne, az Örömhírt, a Dicséret ajándékát. Új dalt zeng a szívem, titkos, gyönyörű éneket. Angyalok kórusa énekel velem.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://remenyblog.blog.hu/api/trackback/id/tr61367997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása