Szívátültetés

2009.06.01. 16:27

Van egy kislány, Larának hívják, aki hónapok óta műszívvel él. Kicsi még, alig néhány esztendős. A férjemmel megindult szívvel imádkoztunk, és imádkozunk érte, hogy Isten adjon neki új szívet, mielőtt túl késő lenne.

 

Az orvosok azt mondják, hogy műszívvel csak maximum még pár hónapig élhet, mert az állapota egyre inkább az élettel összeegyeztethetetlenné válik.

Tehát új szív kell neki. De ahhoz, hogy ez megtörténhessék, valakinek meg kell halnia. Csak akkor van esélye az életbenmaradásra, ha egy teljesen új, valódi, élő szívet ültetnek be a műszív helyett.

Mosogatás közben a Szent Szellem elgondolkodtatott.

Szellemi szívátültetés kell. Mert a régi szív, a "műszív" csak ideig-óráig keringeti a vért. Így élni pedig hosszú éveken át egyszerű vegetáció.

De ahhoz, mint a kicsi Lara esetében is, operáció szükséges. De ki a "doktor", aki ezt a bonyolult műtétet el tudja végezni? És ki a "donor"? És vajon a beavatkozás után a szervezetünk nem "löki ki" a beültetett ÚJ SZÍVET?

És mennyibe fog kerülni ez a műtét? Mert tudjuk, hogy a bonyolultabb operációkat sok-sok pénzért hajtják csak végre. És hol történhet ez meg? Kijevben, Kínában vagy nyugaton? Esetleg valahol Amerikában?

Sok itt a kérdés. Komoly kérdések, amikre nem is olyan bonyolult válaszolni.

1. A DOKTOR neve: DR. JÉZUS KRISZTUS

és TELEFONSZÁMA: EZÉKIEL 36:26

/"És adok néktek új szívet, és új lelket adok belétek, és elveszem a kőszívet testetekből, és adok nektek hússzívet."

Rendelési idő: mindörökké, non-stop!!!

2. A DONOR, aki az ÉLETÉT ADTA, A SZÍVÉT ADTA, HOGY NEKED ÚJ SZÍVED LEHESSEN:

JÉZUS KRISZTUS

A Szív életképes, bármikor beültethető, nem kell érte kilométereket utaznod. Ezt a szívet még soha egyetlen alkalommal sem lökte ki az ember szelleme, garantált a siker!

3. A beavatkozás viszont nem fájdalommentes, és fájdalomcsillapítót is az ORVOS csak a műtét végén adhat. Fájnia KELL a bűnnek, amit ellene elkövettünk, fájnia kell annak, hogy olyan sokáig nem hittük el, a műtét sikeres lehet és vége a vegetációnak. De utána gyorsan gyógyulnak a sebek, minden szervünk garantáltan új életre fog kelni, ÖRÖK ÉLETRE!

4. A műtét pedig - számunkra - INGYENES!!! A számlát előre kifizette helyettünk valaki. Ha nincs TB-d se búsulj, de ha van, akkor sem fog millióidba kerülni. A golgotai kereszt ezért volt. Ott történt a kifizetés. Ha felmérjük, mennyibe is került ez az életmentő szívcsere, igazán hálásak lehetünk. Mit nekünk szégyen, hogy előrehívnak egy gyülekezetben, hogy megvalljuk a bűneinket az Úrnak és megtérjünk! Hiszen Jézus, a Doktorok Doktora, is nyilvánosan, emberek sokasága előtt halt meg értünk. Nem titokban. Mindenki jól láthatta a város felett magasodó iszonyú bűntető helyet. A három keresztet. Köztük az ártatlanul szenvedőt. Meg kellett halnia, hogy a szívet az Atya átültethesse belénk.

Nekem már megtörtént ez a hatalmas, eget-földet rengető transzplantáció. És megérte. Azóta másként látom a világot, értékelem az életet, szeretem az embereket, önmagamat, Istent legfőképp, tudom hogy célom van, látom magam előtt, és minden egyes napért hálát adok, amit új életemben tölthetek, az Új Szívemmel.

Aki már átélt hasonlót, csak az tudja igazán, miről beszélek. Aki pedig még nem, ne tétovázzon. Az a kis fájdalom, amit a bűneink feletti bánkódás miatt érzünk semmiség Krisztus szenvedéseihez képest. Megbocsátott, a saját életét adta, hogy mi ÉLHESSÜNK. Egy Élhető Életet. Az Atya szikéje biztosan vág, nem megy félre az éle, csak olyasmit vág ki belőlünk, aminek nincs ott helye, és csak olyasmit ültet belénk, ami garantáltan az előnyünkre fog válni. Ezért lüktet az én szívem is olyan szerelmesen az Úrért. Hiszen hol létezik nagyobb  szeretet, mint mikor az, aki szívéből szeret, életét adja értem, akinek az élete azelőtt egy fabatkát sem ért? Nagyszerű dolog ez az Új Szív. Engedd meg, hogy lelkemből ajánljam neked!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://remenyblog.blog.hu/api/trackback/id/tr481368022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása