I will follow Him

2009.06.01. 07:05

Az alábbi videó hatalmas! Most találtam. Kínai börtönben a rabok az Úrnak táncolnak az Apácashow I will follow Him - vagyis Követni fogom Őt c. dalára! Először nem is tűnt fel, miért van mindenki narancsságra uniformisban, azt hittem, azért mert ez is olyan komcsi dolog. Persze lehet azért van a színválasztás a kínai rabdivatban, hogy illjék a pártálláshoz, de ez most itt lényegtelen. De!

Tudjuk a Bibliából, hogy Isten bármire képes. Neki semmi sem lehetetlen. Ha akarja, beszél a szamár, ha akarja, víz folyik a kősziklából, vagy csecsemők szája által hirdeti az Evangéliumot. Na, ez is valami hasonló. Őszintén mondom, megérintett az Úr. Nem tudható, hányan igazi hívők a börtönlakók közül, de azt hiszem, hogy Isten még ezt is fel tudja használni a saját céljaira, hogy elérjen szíveket.

Hát jó reggelt, kedves magyar lelki-börtön-lakók! Nyíljanak a vaszárak, törjenek a kőszívek össze! Isten szeret mindenkit, méghozzá teljes szívéből! Mosolyra fel, következzék az I will follow Him, ahogy még nem láthattad:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://remenyblog.blog.hu/api/trackback/id/tr261368023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása