Ez így nem mehet tovább!

2008.12.16. 10:00

Kedves Fénylény, és mindenki aki osztja a hitbéli meggyőződésedet Isten dolgait illetően!

  Sokat tépelődtem, hogy vajon mit is válaszoljak arra a rengeteg dologra, amivel az utóbbi hetekben a blogomban lelkileg "ostromoltatok".  Az is megfordult a fejemben, vajon kell e egyáltalán bármit is reagálnom. De úgy érzem, ez így nem mehet tovább. Isten elé vittem az ügyemet, és azzal van békességem, ha ez úton elmondom őszintén, mit is érzek, és hogy megkérjelek Téged és minden kedves követődet valamire.

  Először is leszögezném, hogy mivel szeretem Jézust, és tudom, hogy "minden dolgunknak szeretetben kell végbe mennie", ezért megpróbálok kedvesen és Istennek tetsző módon fogalmazni, hogy ne bántsak meg senkit.  Ha nem is sikerül, azért azt tudatni szeretném, hogy megpróbáltam, és előre elnézést kérek, ha nem sikerül a dolog száz százalékosan.

1. Mivel fontos számomra, hogy a jó hírem ne csorbuljon sem ahol élek, sem itt pl. a Blogtéren, a bennem élő Krisztus miatt, meg kell gondolnom százszor is, hogy melyik kedves hozzászóló kommentjeit engedem be a blogomba, és melyeket nem. Nem tehetem meg, hogy az Általad, Fénylény, vagy Boos által és többiek által képviselt - a nagy, egyetemes Kereszténység által Ige-ellenes, biblikátlan, féligazságokat hangoztató, szektikus tanokat hirdető, gnosztikus, new-ages, vagy ki tudja milyen szekta hazugságait terjesztő emberek aggitáljanak, kioktassanak, az "igazság nevében" "tanítsanak". Komplett idiótának titulálva mind a történelmi egyházakba, mind a kisebb teljes evangéliumi közösségbe járókat.  Addig nem volt semmi gond, amíg mindezt a saját blogotokon belül tettétek, mert így az ember fia/lánya eldönthette, kíván e közösséget veletek vagy nem. Ám mostmár olyan talajra merészkedtetek, ahonnan meg kell, hogy kérjelek benneteket, lépjetek visszább pár lépést.

  2. Mint baptista hívő, mint a Szentírásban - az eredeti, a Károlyi Gáspár fordította vagy a Református Zsinat által elfogadott eredeti és hitelesített Biblia szövegben!!!/ hívő, mint Krisztushoz tartozó, mint a gnosztikus és szektikus tanokat egyértelműen visszautasító ember, határozottan elhatárolódom minden SZEKTA, A BIBLIÁT NEM ALAPKÉNT KEZELŐ, A BIBLIÁN KÍVÜLI KIJELENTÉSEKBEN ÉS PRÓFÉCIÁKBAN HÍVŐ EMBERTŐL, és szeretettel megkérem őket, hogy kerüljék legyenek kedvesek el ezt a blogot.

  Ez a napló azért született, hogy leírhassam benne a gondolataimat, hogy megfogalmazhassam, amit Isten ad, azért milyen hálás vagyok, és hogy Jézus Krisztusról, amit tudok, amennyire ismerem Őt kegyelme által, arról mesélhessek. Ha valakinek van füle, hallja, ha van szeme, látja a különbséget a között, amit ti képviseltek, és az között, amit én, vagy inkább - mi, akik a Szentháromságban, Krisztus Istenségében, a Kereszt erejében hívő VALÓDI keresztények - hiszünk. Nem én mondom magamról, hogy az vagyok, hanem a Szentírás alapján nevezhetem magam annak, ismét mondom, kegyelem által. A kereszt által.

  Tudom azt is, hogy a "mi harcunk nem test és vér ellen folyik", így nem személy szerint rátok haragszom, sőt nem is harag, amit érzek, csupán a mögöttetek rejtőző szellemiség az, amit vissza kell utasítanom határozottan. Mert az antikrisztusi, nincs összhangban az Isten Lelke által ihletett Szentírás igazságaival. Hozzátesztek, elvesztek belőle, holott ez súlyos bűn Isten előtt, és az a baj, hogy ha mindezt az én blogomban is teszitek, az olvasóimat összezavarhatjátok, a ti "tanaitok" összemosódnak az Igazsággal, így pedig nem hallják meg a valódi üzenetét Istennek.

  Isten szeretet. Ezt tudom. Így kérlek benneteket, Krisztusért, hogy ne haragudjatok rám, de meg kell értenetek engem. Tegyétek tovább, ha a lelkiismereteteknek ez jól esik, amit eddig is - de valahol más fórumon.

Azoknak a kedves olvasóimnak pedig üzenem, akik emiatt kerülték el egy ideje a blogomat, hogy szeretettel várom őket vissza!

A bejegyzés trackback címe:

https://remenyblog.blog.hu/api/trackback/id/tr311368065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása